KAPSUL DHAB SINAI

Kapsul Dhab KKM (RM90-60 biji kapsul)
Merawat peredaran darah seluruh tubuh,mengelak dari terkena stroke.
Sekiranya diamalkan mampu merawat masalah lelaki cepat keluar air mani,pancutan mani lemah,zakar kurang tegang dan mati pucuk.
Ramuan istimewa merawat 3 penyakit serangkai,kencing manis,darah tinggi dan kolestrol tinggi.amalkan sebiji sehari selepas makan mampu menurunkan kadar gula,membunang toksid dan mengelakkan penimbunan lemak di dinding arteri darah. Tidak perlu potong kaki,mengelak mata kabur,buh pinggang rosak,menghalang pembekuan darah dan amputasi kaki.

Merawat penyakit ringan seperti kebas-kebas,sakit lutut,sendi,urat saraf,sakit pinggang,angina kotor,pasang,uluran dan lenguh-lenguh.

Merawat masalah lelaki seperti kencing tak puas,kencing kotor,kencing kerap,kencing tak tertahan,jangkitan pundit kencing,angina pasang,bengkak prostate,batu karang dan masalah ginjal.

Merawat lahan kulit,gatal-gatal,kudis buta,sopak dan pelbagai masalah darah termasuk asma atau lelah.

Mengembalikan tenaga bagi perempuan lepas bersalin dan membetulkan semula urat dalaman tubuh.
Sesuai dijadikan amalan bagi yang berumur 40 tahun ke atas bagi mengekalkan tenaga,mengelakkan penyakit kronik,tidak udah merasa letih,kekuatan pinggang dan juga awet muda.


 Testimoni.
En. Faizul dari Ampang telah memberi kapsul pada ibunya yang mengalami sakit kencing manis, sebelum ini ibunya hanya makan ubat hospital je..setelah mengetahui kapsul Dhab Sinai boleh merawat penyakit kencing manis, beliau terus menghubungi En.Hadi utk dapatkan KDS. Alhamdulillah setelah mengamal KDS paras gula dlm darah ibunya turun dari 21mmol jatuh ke 8mmol. Memang hebat KDS!!!
En.Faizul, Ampang. Hp: 019-9479979


Hubungi  En. Hadi :013-9109445.untuk dapatkan produk ini.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FB: Kapsul Dhab Sinai

TesTiMoni


Amalan Penambah Rezeki.