iklan


Harga Pakej Perubatan Padang Pasir.

1.PAKEJ AL-QAYYIM-RM200
*2 Kapsul Dhab + 1 Minyak Dhab.

2.PAKEJ MINYAK AJAIB-RM150
*4 Botol Minyak Dhab.

3.PAKEJ AL-QAYYUM-RM120.
*1 Kapsul Dhab + 1 Minyak Dhab.

4.PAKEJ AL-SEJOLI-RM170.
* 1 Kapsul Dhab + 1 Kapsul Manjakani.

5.PAKEJ AL-Ukwah-RM290.
*2 Minyak Sanam Unta + 1 Minyak Dhab (free).


KAPSUL BUAH ZURIAT (Penawar Bagi Dapat Zuriat).
DAPATKAN SEKARANG !!! 

 Bagi yang telah berkahwin, memang ingin seorang zuriat bagi penyambung generasi seterusnya. Namun tidak semua yang berkahwin memperolehi zuriat. Semuanya kententuan Illahi (Allah S.W.T). Hanya kesabaran yang akan diuji oelh-Nya. Kini ada alternatif baru bagi mendapatkan zuriat (dengan izin Allah S.W.T). Yang penting  Usaha,Doa dan Tawakal. Dapatkan sekarang Kapsul Buah Zuriat, satu alternatif untuk pasangan mendapatkan zuriat.

 KAJIAN UNIVERSITI mendapati serbuk BUAH DOUM ini sekiranya diambil secara konsisten akan memberi kesan langsung, cepat dan kekal di dalam mengurangi masaalah arteri darah manusia dengan kata lain berfungsi mengekalkan kesihatan saluran darah disamping melindungi saraf dari lebihan melampau lemak, glukosa, garam , dan asid yang menyebabkan pelbagai penyakit moden. Kajian juga menggunakan responden2 lelaki dan wanita membuktikan BUAH DOUM atau BUAH ZURIAT ini mampu mengaktifkan sel sel darah yang baru, muda, hormon yang subur tanpa menjejaskan sel sel lama.


 KAJIAN telah diketuai oleh Dr Mohamed Abou Cairo University Egypt, selain itu Ains Sham University Cairo Egypt, Ibadan University Nigeria, dan fakulti agrikultur King Saud University sendiri.


 BUAH DOUM atau BUAH ZURIAT mempunyai nilai perubatan yang amat tinggi terbukti sejak ribuan tahun lampau di kalangan penduduk MAKKAH dan MADINAH. Buah ajaib ini bersifat ANTI KANSER, ANTI MIKROB, mengandungi ANTI OKSIDAN TINGGI, menstabilkan lipid atau lemak KOLESTEROL darah, merawat DIABETES, merawat masaalah DARAH TINGGI, masaalah JANTUNG dan SARAF seluruh tubuh. Buah yang hanya terdapat di Makkah atau Madinah ini juga mampu merawat masaalah kesuburan sperma lelaki dan wanita, menambah air mani lelaki, menguatkan dinding rahim wanita, sesuai untuk mereka yang pernah keguguran atau mandul belum memperolehi cahaya mata.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FB: Kapsul Dhab Sinai

TesTiMoni


DO'AKU-Hadad Alwi

JOM!!! JADI PENIAGA TASBIH DIGITAL.-Klik Dibawah

Amalan Penambah Rezeki.

Doa Murah Rezeki